Voorjaar 2016

Beste Leden,

Zoals aangekondigd hebben wij nog enkele lezingen georganiseerd in samenwerking met het Studiecentrum voor Antroposofie:

Om te voorkomen dat u lezingen mist omdat de verschijningsdatum van Stroom en de data van activiteiten niet overeenkomen, kunt u uw e-mail adres mailen naar duindoorn@antroposana.nl met de mededeling: “ik word graag per e-mail op de hoogte gehouden van de activiteiten van Duindoorn”.

Op maandag 6 juni om 15.30 uur zullen we een jaarvergadering houden in de vergaderruimte van De Zalen, Riouwstraat 1 te Den Haag. Alle leden zijn hier van harte welkom! Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. De agenda voor deze vergadering zal in mei op de website gezet worden. U kunt ook bellen voor informatie.

Diversen:

  • Als iemand activiteiten organiseert of weet dat ze ergens plaatsvinden, vinden wij het fijn als u deze doorgeeft aan duindoorn@antroposana.nl. Wij zetten de activiteiten dan graag op de website.
  • Volgens ons is het zinvol als er rond bepaalde ziektebeelden lotgenotengroepen komen. Als mensen hieraan behoefte hebben, kunnen ze met ons contact opnemen. Als er al zulke groepen bestaan, is het ook fijn als wij dat weten zodat we eventueel nog zoekenden kunnen doorverwijzen.
  • Vrijdag 13 mei geeft Peter Selg een lezing rond Ita Wegman in het Raphaëlhuis van het Rudolf Steiner Verpleeghuis (verplaatst naar najaar 2016).
  • Op zaterdag 30 april organiseert stichting I-OANNA een voorstelling van het zangspel Ordo Virtutum van Hildegard von Bingen in een bewerking voor Eurythmie. Inlichtingen: ctf@xs4all.nl/070-3244928/-3506773

We wensen jullie lichte, zuiverende en inspirerende lenteweken toe!

Ellen Bähr en Helene Michielsen

duindoorn@antroposana.nl

070 – 737 1333