Winter 2016 / 2017

Beste Duindoornleden,

Na de warme septembermaand is de herfstkou plots duidelijk te voelen. Handschoenen kunnen alweer aan op de fiets.

Ons doel is om u via de email zo goed mogelijk op de hoogte te houden van lezingen e.d. Indien u uw email adres dus nog niet heeft doorgegeven of uw email adres is gewijzigd, horen wij dat graag. U kunt inloggen op www.mijnantroposana.nl of een email sturen aan info@antroposana.nl

Op dinsdag 29 november spreekt Erik Baars in De Zalen, Riouwstraat 1, over “Opgaven en kansen van de antroposofische gezondheidszorg”. Aanvang: 20.00 uur.
Duindoornleden krijgen 50% korting op de toegangsprijs (zelf graag aangeven dat u lid bent).
Meer informatie vindt u op https://duindoorn.antroposana.nl/Agenda of http://antroposofie-denhaag.nl/agenda.html, op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het studiecentrum zodat u steeds op de hoogte bent van de lezingen/cursussen die worden georganiseerd.

Op 7, 8 en 9 oktober vond er in Leiden weer een tentoonstelling van werken van Liane Collot d’Herbois plaats. Zoals eerder vermeld in deze nieuwsbrief, hebben haar schilderijen een bijzondere en vaak genezende werking.

Judith Steenhorst, kunstzinnig therapeute, is in staat de toeschouwer te helpen op een manier naar een schilderij te kijken zodat de werking zich openbaart.
Ons idee is om haar uit te nodigen om, nog voor Kerst, naar Den Haag te komen om samen met haar een schilderij van Liane Collot d’Herbois te bekijken. Wij denken aan een zaterdag- en een zondagnamiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur: één uur bespreking van een schilderij, één uur zelf schilderen onder leiding van een kunstzinnig therapeute. Een keer in De Zalen en een keer in het Raphaelhuis (tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief (11 oktober) hebben wij nog geen data kunnen vastleggen).

Indien u interesse hebt, kunt u ons mailen of bellen. Wij nemen dan contact met u op (telefonisch of via de email) zodra de data bekend zijn.

Inmiddels zijn de data bekend:

  • Vrijdag 9 december, 15:00-17:00h, Raphaëlhuis, Nieuwe Parklaan 58, Den Haag
  • Dinsdag 13 december, 20:00-22:00h, De Zalen, Riouwstraat 1, Den Haag.

Aanmelden bij Helene, duindoorn@antroposana.nl / 070 737 13 33 of 06 2360 1765. zie ook: de aankondiging:

Wij wensen u een kleurrijke  herfsttijd!

Ellen Bähr en Helene Michielsen
duindoorn@antroposana.nl
070 – 737 1333