Voorjaar 2017

Beste Duindoornleden,

Enkele onderstaande mededelingen hebben wij ook in het vorige Duindoornnieuws gemeld maar het lijkt ons goed dit ter herinnering weer mee te geven.

Ons doel is om u via de email zo goed mogelijk op de hoogte te houden van lezingen e.d. Indien u uw email adres dus nog niet heeft doorgegeven of uw email adres is gewijzigd, horen wij dat graag. U kunt inloggen op of een email sturen aan info@antroposana.nl.

Duindoornleden krijgen 50% korting op de toegangsprijs (zelf graag aangeven dat u lid bent) van de lezingen, georganiseerd door het studiecentrum voor Antroposofie Den Haag. Meer informatie vindt u op de website. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het studiecentrum zodat u steeds op de hoogte bent van de lezingen/cursussen die worden georganiseerd.

Graag vestigen wij uw aandacht op de lezingen van Roger Crijns op 1 en 8 maart: “Het hart als centrum van ons zijn” in De Zalen, Riouwstraat 1, Den Haag.

In Stroom nummer Zomer 2016 staat de aankondiging van een cursus “boetseren van platonische lichamen”. Over de therapeutische werking hiervan kunt u lezen op de website van Antroposana:  Duindoorn wil graag voor mensen uit Den Haag en omgeving deze cursus organiseren. Data en locatie volgen later. Indien u interesse heeft in deze cursus, kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt dan persoonlijk bericht als locatie en data bekend zijn.

In december hebben wij schilderijen van Liane Collot d’Herbois bekeken. Het was een zeer bijzondere ervaring. Wat wij na verloop van tijd, onder begeleiding van de kunstzinnige therapeute Judith Steenhorst, zagen, wat wij in eerste instantie niet waargenomen hadden, was indrukwekkend. Ruim een uur in rust en concentratie kijken naar zo’n schilderij was een zeer gezondmakende ervaring.
Bij voldoende interesse, zullen wij deze activiteit nogmaals organiseren. Neemt u hierover contact met ons op, u krijgt dan persoonlijk bericht.

Ellen Bähr en Helene Michielsen
duindoorn@antroposana.nl
070 – 737 1333