Duindoornbericht 28 maart 2023

Op 11 februari heeft Duindoorn sinds lang weer een bijeenkomst gehad. We hebben met ongeveer 20 aanwezigen afscheid genomen van Ellen Bähr en haar zeer bedankt voor de toewijding en inzet die zij tien jaar voor Duindoorn heeft gehad.

Wij hebben gesproken over welke activiteiten we vanuit Duindoorn willen ontwikkelen. Christine van Gend heeft verteld over het nieuwe antroposofisch medisch centrum De Lichter. Een nieuwe vertegenwoordiging voor Antroposana is gekozen. Dat zijn ondergetekenden: Peter Clignett, Maria Akkerman en Renata de Zwaan. De notulen van deze vergadering en de begroting 2023 kunt u op aanvraag toegezonden krijgen.

Wij kunnen slechts drie keer per jaar met de ITA een geschreven Duindoornbericht toezenden. Overige berichten kunnen we alleen per mail sturen. Mocht u dus de uitnodiging voor de bijeenkomst van 11 februari hebben gemist, dan kunt u uw mailadres alsnog doorgeven, zodat u alle
volgende digitale berichten wel kunt ontvangen.

Huisarts Christine van Gend vindt het belangrijk dat iedereen die specifiek kiest voor antroposofische zorg een antroposofisch huisarts kan krijgen. Daartoe doet zij eerst een inventarisatie. Wilt u s.v.p. aan Duindoorn laten weten (naam / adres / mail / telefoonnummer) of u in de regio Den Haag woont en nu nog niet een antroposofisch huisarts heeft, maar dat wel heel graag zou willen?

Op woensdag 7 juni, 19u, geeft de huisarts Jeanette van der Schuit advies over de samenstelling van de huisapotheek.
Aansluitend is er een ledenoverleg. Meer informatie.

Er worden vrijwilligers gevraagd voor een Solidariteitsfonds en voor het Webbeheer.

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief als pdf.

 

Reageren is niet mogelijk.